PALACSINTÁS FRITTATA
De, ha mégis..., akkor például készíthetünk belőle ilyen látványos (és persze finom!) vacsorát, vagy reggelit.
A frittata 26-os átmérőjű szilikonos tortaformában készült.
HOZZÁVALÓK
1 FRITTATA-HOZ:
2 db palacsinta
(aki frissen készíti, az a tésztát feldobhatja tetszés szerinti fűszerekkel)
6 db
csirkemell sonka vagy egyéb szeletelt húskészítmény
1 evőkanál
Erős Pista/Édes Anna/Gulyáskrém...stb.
4 db M-es
tojás
zöldfűszer
(nálam snidling)
só, bors
ELKÉSZÍTÉS:
1. Magunk elé vesszük a palacsintákat.
2. Egyenként megkenjük a választott krémmel.
4. Nem túl vastag karikákra vágjuk.
5. A szilikonos tortaformát egy masszívabb tepsibe tesszük és kivajazzuk.
A palacsintakarikákat a közepétől kiindulva körkörösen elhelyezzük.
A palacsintakarikákat a közepétől kiindulva körkörösen elhelyezzük.
6. A tojásokat felütjük, villával elkeverjük és a csigák mellé a formába
öntjük. A tetejére ne kerüljön, mert, ha rásül, akkor a minta nem érvényesül.
Óvatosan a közökbe is tölthetünk.
Óvatosan a közökbe is tölthetünk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése