MARGARITA NOKEDLI
A Margarita pizza után szabadon.
A paradicsom, bazsalikom és mozzarela a mi, hazai nokedlinkkel is finom!
A paradicsom, bazsalikom és mozzarela a mi, hazai nokedlinkkel is finom!
HOZZÁVALÓK
2 SZEMÉLYRE:
a
tésztához:
2 db tojás
200 ml
hígabb paradicsompüré (ha túl sűrű, kb. 1 dl vízzel oldjuk)
kb. 35-40
dkg búzafinomliszt
1,5
evőkanál bazsalikom (friss vagy fagyasztott)
só, bors
a
tetejére:
200 ml
hígabb paradicsompüré
2 dkg vaj
20 dkg
mozzarella
4. Tetejét meglocsoljuk a paradicsomlével és rákockázzuk a
vajat.
Ízlés szerint még kevés fűszert, esetleg cukrot szórhatunk rá, ha túl savanyúnak találnánk a paradicsomot.
Befedjük a karikára vágott mozzarellával.
Ízlés szerint még kevés fűszert, esetleg cukrot szórhatunk rá, ha túl savanyúnak találnánk a paradicsomot.
Befedjük a karikára vágott mozzarellával.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése