ZÖLDBORSÓS-MASCARPONÉS CSIRKEMELL

 



HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE


80 dkg csirkemell

500 g zöldborsó 

250 g mascarpone

1 db vöröshagyma

4 gerezd fokhagyma

3 evőkanál olaj

1 púpozott evőkanál liszt

friss petrezselyem

só, őrölt bors

ELKÉSZÍTÉS:

 1. A feldarabolt hagymát és húst az olajon fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a zöldborsót, a fűszereket és a petrezselyem felét.

2. Felöntjük annyi vízzel, ami épp ellepi és puhára főzzük.

3. A mascarponét kevés vízzel és a liszttel csomómentesre keverjük, majd besűrítjük vele az ételt. Végezetük még keverünk bele némi friss petrezselymet.


Tetszőleges körettel tálaljuk.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések