ZÖLDBORSÓS-MASCARPONÉS CSIRKEMELL
HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE
80 dkg csirkemell
500 g zöldborsó
250 g mascarpone
1 db vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
3 evőkanál olaj
1 púpozott evőkanál liszt
friss petrezselyem
só, őrölt bors
ELKÉSZÍTÉS:
1. A feldarabolt hagymát és húst az olajon fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a zöldborsót, a fűszereket és a petrezselyem felét.
2. Felöntjük annyi vízzel, ami épp ellepi és puhára főzzük.
3. A mascarponét kevés vízzel és a liszttel csomómentesre keverjük, majd besűrítjük vele az ételt. Végezetük még keverünk bele némi friss petrezselymet.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése