CSIRKEMÁJAS FEJES SALÁTA





Az étel a "Fakanál: 101 salátarecept" című kiadványban található.



HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:

1/2 db fejes saláta
200 g csirkemáj
200 g gomba
1 dl vörösbor
1 evőkanál olaj
só, őrölt bors, majoranna

az öntethez:

1 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1 teáskanál borecet


ELKÉSZÍTÉS:

1. Kevés olajon megpirítjuk a gombát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát. Együtt pirítjuk 2-3 percig, majd fűszerezzük.
Felöntjük a vörösborral, közepes hőfokon fedő alatt pároljuk, míg besűrűsödik.



2. Összekeverjük a megmosott, lecsepegtetett salátával és az öntettel.

Pirítóssal tálaljuk.

Jó étvágyat!



MÉG TÖBB FEJES SALÁTA:

ERDÉLYI



KALIFORNIAI



DÁN



PUGINO



KRÉTAI



GÖRÖG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések