CSIRKEMÁJAS FEJES SALÁTA
Az étel a "Fakanál: 101 salátarecept" című kiadványban található.
HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:
1/2 db fejes saláta
200 g csirkemáj
200 g gomba
1 dl vörösbor
1 evőkanál olaj
só, őrölt bors, majoranna
az öntethez:
1 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1 teáskanál borecet
ELKÉSZÍTÉS:
1. Kevés olajon megpirítjuk a gombát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát. Együtt pirítjuk 2-3 percig, majd fűszerezzük.
Felöntjük a vörösborral, közepes hőfokon fedő alatt pároljuk, míg besűrűsödik.
2. Összekeverjük a megmosott, lecsepegtetett salátával és az öntettel.
Pirítóssal tálaljuk.
Jó étvágyat!
MÉG TÖBB FEJES SALÁTA:
ERDÉLYI
KALIFORNIAI
DÁN
PUGINO
KRÉTAI
GÖRÖG
Megjegyzések
Megjegyzés küldése