HENTESTÉSZA
A recept a "Fakanál: 101 étel főtt tésztából" című kiadványban található.
HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:
200 g (szárazon) tészta
1 db vöröshagyma
100 g főtt, füstölt sonka
60 g csemegeuborka
80 g bacon
1/2 evőkanál olaj
sóm őrölt bors, őrölt pirospaprika
ELKÉSZÍTÉS:
1. A tésztát enyhén sós, lobogó vízben kifőzzük, lecsepegtetjük.
2. A ragu hozzávalóit feldaraboljuk.
A hagymát és a bacont kevés olajon enyhén megpirítjuk, hozzáadjuk a sonkát, a csemegeuborkát és a főtt tésztát. Fűszerezzük. Együtt pirítjuk, míg átmelegszik.
Tálaláskor őrölt pirospaprikával meghintjük.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése