VÖRÖSBOROS-HAGYMÁS CSIRKEMELL
A recept ihletforrása a "Fakanál: 101 étel szárnyasokból" című kiadványban található.
Libamell helyett csirkemellből készült.
HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:
400-500 g csirkemell
1,5-2 dl vörösbor
1 nagy vagy 2 db közepes vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors
ELKÉSZÍTÉS:
A csirkemelleket nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.Kivajazott tűzálló tálba tesszük.
Rátesszük a zúzott fokhagymát és a felkarikázott hagymát.
Ráöntjük a vörösbort, majd lefóliázzuk.
Előmelegített 190 fokos sütőben - légkeveréssel - sütjük kb. 35-40 percet, míg a hús megpuhul.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése