VÖRÖSBOROS-HAGYMÁS CSIRKEMELL




 A recept ihletforrása a "Fakanál: 101 étel szárnyasokból" című kiadványban található.




Libamell helyett csirkemellből készült.

HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:

400-500 g csirkemell
1,5-2 dl vörösbor
1 nagy vagy 2 db közepes vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors


ELKÉSZÍTÉS:

A csirkemelleket nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.Kivajazott tűzálló tálba tesszük.


Rátesszük a zúzott fokhagymát és a felkarikázott hagymát.


Ráöntjük a vörösbort, majd lefóliázzuk.


Előmelegített 190 fokos sütőben - légkeveréssel - sütjük kb. 35-40 percet, míg a hús megpuhul.

Tetszőleges körettel tálaljuk.

Jó étvágyat!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések