ANGOL SERTÉSBORDA
A recept "F. Nagy Angéla: Különleges konyha" című könyvében található.
ELKÉSZÍTÉS:
1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, fűszerezzük.
Lefedve 1 órára hűtőbe tesszük.
2. Kevés forró olajban vagy vajban kisütjük a hússzeleteket, majd hőálló edénybe sorakoztatjuk.
3. A tojást, a 2 evőkanál tejet, a mustárt és a reszelt sajtot összekeverjük. Ráöntjük a húsokra.
Előmelegített 190 fokos sütőben - légkeveréssel - kb. 5-6 percig sütjük, míg az öntet megszilárdul.
Azon melegében tetszőleges körettel tálaljuk.
Jó étvágyat!
MÉG TÖBB ANGOLOS ÉTEL:
ANGOL UBORKÁS SZENDVICS
BORSÓFŐZELÉK ANGOLOSAN
NOKEDLI ANGOLOSAN
CHIP BUTTY
Megjegyzések
Megjegyzés küldése