ANGOL SERTÉSBORDA







A recept "F. Nagy Angéla: Különleges konyha" című könyvében található.





ELKÉSZÍTÉS:

1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, fűszerezzük.

Lefedve 1 órára hűtőbe tesszük.


2. Kevés forró olajban vagy vajban kisütjük a hússzeleteket, majd hőálló edénybe sorakoztatjuk.


3. A tojást, a 2 evőkanál tejet, a mustárt és a reszelt sajtot összekeverjük. Ráöntjük a húsokra.



Előmelegített 190 fokos sütőben - légkeveréssel - kb. 5-6 percig sütjük, míg az öntet megszilárdul.

Azon melegében tetszőleges körettel tálaljuk.

Jó étvágyat!



MÉG TÖBB ANGOLOS ÉTEL:

ANGOL UBORKÁS SZENDVICS



BORSÓFŐZELÉK ANGOLOSAN

 

NOKEDLI ANGOLOSAN




CHIP BUTTY

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések