TÉSZTA VADÁSZ MÓDRA
A tészta az "Egytálételek - Pelle Józsefné válogatott receptjei" című könyvben található.
HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:
200 g (szárazon) tészta
a raguhoz:
100 g főtt, füstölt sonka
200 g gomba
1 db kisebb vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál sűrített paradicsom
1 evőkanál olaj
só, őrölt bors
a tálaláshoz:
60 g reszelt sajt
ELKÉSZÍTÉS:
1. A vöröshagymát kevés olajon enyhén megpirítjuk úgy, hogy menet közben hozzáadjuk a fokhagymát is.
Beletesszük a megpucolt, feldarabolt gombát és sonkát, majd főzzük együtt kb. 4-5 percig.
2. Hozzáadjuk a paradicsomot, fűszerezzük. Felöntjük kevés vízzel (attól függően mennyire szeretnénk szaftosra) és fedő alatt puhára pároljuk.
3. A tésztát kifőzzük, lecsepegtetjük, majd a raguval és reszelt sajttal azon melegében tálaljuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése