TÉSZTA VADÁSZ MÓDRA




A tészta az "Egytálételek - Pelle Józsefné válogatott receptjei" című könyvben található.





HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:

200 g (szárazon) tészta 

a raguhoz: 
100 g főtt, füstölt sonka
200 g gomba
1 db kisebb vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál sűrített paradicsom
1 evőkanál olaj
só, őrölt bors

a tálaláshoz:

60 g reszelt sajt


ELKÉSZÍTÉS:

1. A vöröshagymát kevés olajon enyhén megpirítjuk úgy, hogy menet közben hozzáadjuk a fokhagymát is.

Beletesszük a megpucolt, feldarabolt gombát és sonkát, majd főzzük együtt kb. 4-5 percig.


2. Hozzáadjuk a paradicsomot, fűszerezzük. Felöntjük kevés vízzel (attól függően mennyire szeretnénk szaftosra) és fedő alatt puhára pároljuk.



3. A tésztát kifőzzük, lecsepegtetjük, majd a raguval és reszelt sajttal azon melegében tálaljuk.

Jó étvágyat!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések