MÉHECSKE ÉS KATICA SZENDVICS
HOZZÁVALÓK:
KATICA:
1 szelet toast kenyér
1-1,5 evőkanál ajvár
8- 10 db fekete olívabogyónak a cakkos vége + 2 db vékony csíkokra vágva
MÉHECSKE:
1 db toast kenyér
40 g natúr krémsajt v. vajkrém v. juhtúró
1 kávéskanál currypor
50 g fekete olívabogyó
ELKÉSZÍTÉS:
Katica:
Az olívabogyók cakkos végeit levágjuk, majd 2 db-ot vékony csíkokra vágunk.
A kenyeret megpirítjuk, megkenjük az ajvárral, majd a közepét kirakjuk a csíkokkal, jobb és bal oldalára pedig felhelyezzük az olívabogyóvégeket.
Méhecske:
Az olívabogyót ledaráljuk.
A krémsajtot összekeverjük a curryporral és az olajjal, majd alaposan eldolgozzuk.
A kenyeret megpirítjuk. A tetejét megkenjük az egyik fajta krémmel, majd folytatjuk lefelé haladva.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése