Ugrás a fő tartalomra
Keresés
Keresés ebben a blogban
BAKKER-COOKKER
Megosztás
Link lekérése
Facebook
X
Pinterest
E-mail
Más alkalmazások
Címkék
almond milk
choco ball
mandulatej
Mozart golyó
oat flakes
porridge
zab
zabkása
január 10, 2020
MOZART-ZABKÁSA
HOZZÁVALÓK 1 ADAGRA:
200 ml mandulatej
40 g apró zabpehely
1 db Mozart golyó
édesítés ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS:
A tejet, a cukrot és a zabpelyhet közepes hőfokon krémesre főzzük.
Tálaláskor a tetejét megszórjuk az apróra feldarabolt Mozart golyóval.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Népszerű bejegyzések
október 13, 2020
CSIRKE BANKÁR-MÓDRA
május 25, 2020
FIRENZEI HAL
január 22, 2020
ALFÖLDI CSIRKEMELL
január 17, 2019
MADÁRTEJES KALÁCSPUDING FÁNKFORMÁBAN SÜTVE
december 01, 2019
VEREBÉLYI GALUSKA
december 04, 2019
PASZTASUTA
január 23, 2019
ÖRDÖG-LECSÓ
március 19, 2020
CSIRKELEVES VIRÁGÁRUSLÁNY MÓDRA
március 28, 2020
FLAMAND CSIRKEMELL
március 05, 2020
DEBRECENI SERTÉSBORDA
Megjegyzések
Megjegyzés küldése