BÖLLÉRPECSENYE






A recept "F. Nagy Angéla: Különleges receptek" című könyvében található.



ELKÉSZÍTÉS:

1. A feldarabolt combot és szalonnát kevés olajon fehéredésig pirítjuk úgy, hogy menet közben hozzáadjuk a fokhagymát is.

 Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami épp ellepi. Fedő alatt puhára pároljuk.


2. A gombát megpucoljuk feldaraboljuk, majd vajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a húshoz még kb. 15 percig együtt pároljuk.


3. A petrezselymes krumplihoz megpucoljuk és feldaraboljuk a krumplit, majd kevés olajon, alacsony hőfokon, fedő alatt puhára pároljuk. Végül hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.


Jó étvágyat!


HASONLÓ ÉTELEK:

PRÁGAI SZELET



CSÍKI CSÍKOK



LECSÓS TOKÁNY


 
SVÁJCI TOKÁNY



CSURGÓI GOMBÁS CSIRKE

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések