BÖLLÉRPECSENYE
A recept "F. Nagy Angéla: Különleges receptek" című könyvében található.
ELKÉSZÍTÉS:
1. A feldarabolt combot és szalonnát kevés olajon fehéredésig pirítjuk úgy, hogy menet közben hozzáadjuk a fokhagymát is.
Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami épp ellepi. Fedő alatt puhára pároljuk.
2. A gombát megpucoljuk feldaraboljuk, majd vajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a húshoz még kb. 15 percig együtt pároljuk.
3. A petrezselymes krumplihoz megpucoljuk és feldaraboljuk a krumplit, majd kevés olajon, alacsony hőfokon, fedő alatt puhára pároljuk. Végül hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.
Jó étvágyat!
HASONLÓ ÉTELEK:
PRÁGAI SZELET
CSÍKI CSÍKOK
LECSÓS TOKÁNY
SVÁJCI TOKÁNY
CSURGÓI GOMBÁS CSIRKE
Megjegyzések
Megjegyzés küldése