ALFÖLDI CSIRKEMELL
A recept a "Fakanál: 101 gyorsan elkészíthető étel receptje" című kiadványban található.
HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:
300 g csirkemell
80 g füstölt kolbász
80 g bacon
1 evőkanál olaj
1 db hegyes-erős paprika
1 db paradicsom
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors
ELKÉSZÍTÉS:
1. A csirkemellet, a kolbászt, a bacont, a vöröshagymát feldaraboljuk és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Menet közben hozzáadjuk a fokhagymát is.
2. Hozzáadjuk a felkockázott zöld paprikát és paradicsomot (ha nem konzerv- akkor csak a végén tegyük bele és forraljuk át vele), fűszerezzük.
Kevés vízzel felöntjük és fedő alatt puhára pároljuk.
Sült krumplival vagy egyéb burgonyakörettel tálaljuk.
Jó étvágyat!
HASONLÓ ÉTELEK:
LECSÓS TOKÁNY
BETYÁR SZELET
HAJDÚSÁGI JUHÁSZ BURGONYA
Megjegyzések
Megjegyzés küldése