ALFÖLDI CSIRKEMELL





A recept a "Fakanál: 101 gyorsan elkészíthető étel receptje" című kiadványban található.



HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:

300 g csirkemell
80 g füstölt kolbász
80 g bacon
1 evőkanál olaj
1 db hegyes-erős paprika
1 db paradicsom
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors


ELKÉSZÍTÉS:

1. A csirkemellet, a kolbászt, a bacont, a vöröshagymát feldaraboljuk és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Menet közben hozzáadjuk a fokhagymát is.


2. Hozzáadjuk a felkockázott zöld paprikát és paradicsomot (ha nem konzerv- akkor csak a végén tegyük bele és forraljuk át vele), fűszerezzük.
Kevés vízzel felöntjük és fedő alatt puhára pároljuk.




Sült krumplival vagy egyéb burgonyakörettel tálaljuk.

Jó étvágyat!

HASONLÓ ÉTELEK:

 LECSÓS TOKÁNY

 

BETYÁR SZELET




HAJDÚSÁGI JUHÁSZ BURGONYA

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések