GÖRÖG FEJES SALÁTA





A recept "F.Nagy Angéla: Különleges konyha" című könyvben található.



HOZZÁVALÓK 2-3 ADAGRA:

1 db fejes saláta vagy jégsaláta
3-4 szál csemegehagyma
1/2 db citrom frissen facsart leve
1-2 evőkanál extra szűz olívaolaj
70 g magozott olívabogyó
só, porcukor


A salátát, a felkarikázott csemegehagymát, az olajat, a citromlevet, a sót és ízlés szerinti porcukrot összekeverjük.

Tálakba szedjük, majd pár szem magozott olívabogyót szórunk rá.
(Ha lében van eltéve, öblítsük le!)

Sült húsok mellé köretként kínáljuk.

Jó étvágyat!



MÉG TÖBB FEJES SALÁTA:


KRÉTAI SALÁTA



ERDÉLYI PÁSZTORSALÁTA



KALIFORNIAI SALÁTA



 PUGINO SALÁTA

 
 
DÁN FEJES SALÁTA

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések