GÖRÖG FEJES SALÁTA
A recept "F.Nagy Angéla: Különleges konyha" című könyvben található.
HOZZÁVALÓK 2-3 ADAGRA:
1 db fejes saláta vagy jégsaláta
3-4 szál csemegehagyma
1/2 db citrom frissen facsart leve
1-2 evőkanál extra szűz olívaolaj
70 g magozott olívabogyó
só, porcukor
A salátát, a felkarikázott csemegehagymát, az olajat, a citromlevet, a sót és ízlés szerinti porcukrot összekeverjük.
Tálakba szedjük, majd pár szem magozott olívabogyót szórunk rá.
(Ha lében van eltéve, öblítsük le!)
Sült húsok mellé köretként kínáljuk.
Jó étvágyat!
MÉG TÖBB FEJES SALÁTA:
KRÉTAI SALÁTA

ERDÉLYI PÁSZTORSALÁTA

KALIFORNIAI SALÁTA

PUGINO SALÁTA

DÁN FEJES SALÁTA

Megjegyzések
Megjegyzés küldése