GÖRÖG FEJES SALÁTA
A recept "F.Nagy Angéla: Különleges konyha" című könyvben található.
HOZZÁVALÓK 2-3 ADAGRA:
1 db fejes saláta vagy jégsaláta
3-4 szál csemegehagyma
1/2 db citrom frissen facsart leve
1-2 evőkanál extra szűz olívaolaj
70 g magozott olívabogyó
só, porcukor
A salátát, a felkarikázott csemegehagymát, az olajat, a citromlevet, a sót és ízlés szerinti porcukrot összekeverjük.
Tálakba szedjük, majd pár szem magozott olívabogyót szórunk rá.
(Ha lében van eltéve, öblítsük le!)
Sült húsok mellé köretként kínáljuk.
Jó étvágyat!
MÉG TÖBB FEJES SALÁTA:
KRÉTAI SALÁTA
ERDÉLYI PÁSZTORSALÁTA
KALIFORNIAI SALÁTA
PUGINO SALÁTA
DÁN FEJES SALÁTA
Megjegyzések
Megjegyzés küldése