PEACH MELBA PALACSINTA



Peach Melba = őszibarack málnálval


HOZZÁVALÓK 6 DB-HOZ:

a tésztához:

80 g búzafinomliszt
80 g rizsliszt
125 ml tej
125 ml szénsavas ásványvíz
1 db tojás
csipet só

a töltelékhez:

450 g tehéntúró
3 púpozott evőkanál málnalekvár
1 kisebb citrom héja
(ízlés szerint porcukor)

az öntethez:

1 doboz befőtt őszibarack (kb. 400 g)

ELKÉSZÍTÉS:

1. A palacsintatészta hozzávalóit simára dolgozzuk.
Majd egy merőkanálnyit forró serpenyőben, kevés olajon, mindkét oldalán kisütünk.
Folytatjuk, míg a tészta elfogy.


2. A töltelék hozzávalóit összekeverjük.


3. A barackot lecsepegtetjük és leturmixoljuk.


4. A palacsintát megkenjük a töltelékkel, feltekerjük, majd rámerünk 2-3 evőkanálnyi  pürét.

Jó étvágyat!

MÉG TÖBB TÚRÓS ÉDESSÉG:

PÖTTYÖS GURU PALACSINTA (KAREMALLÁS+NUTELLÁS)



CAFFÉ LATTE TÚRÓGOMBÓC



NAPSUGARAS PALACSINTATORTA



TÚRÓGOMBÓC HABOS MADÁRTEJKRÉMMEL



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések