FRITTATA SZENDVICS MEXIKÓI STÍLUSBAN
Alapvetően ezt a szendvicset
bármilyen ízűre készíthetjük. Az érdekessége leginkább a gofriformában sütött
frittata.
HOZZÁVALÓK 4 SZENDVICSHEZ:
8 db toast
kenyér
4 db tojás
1 doboz
csemegekukorica
1 evőkanál
mexikói fűszerkeverék
4 evőkanál
majonéz
4 evőkanál
sűrített paradicsom vagy 2 evőkanál Erős Pista
1 db
kaliforniai paprika
1 db
hegyes-erős paprika
1 db
lilahagyma
só
ELKÉSZÍTÉS:
1. A tojást felverjük. Belekeverjük a mexikói fűszerkeveréket és a csemegekukoricát.
Fűszerkeveréktől függően sózzuk.
2. A gofriformát egy masszívabb tepsibe tesszük és elosztjuk
benne a tojásos keveréket.
180 fokon kb. 10 percig sütjük, míg a teteje megszilárdul.
180 fokon kb. 10 percig sütjük, míg a teteje megszilárdul.
4. Elkészítjük a mártást.
A majonézhez vagy paradicsompürét vagy Erős Pistát (esetleg kettő mixét) keverünk.
A majonézhez vagy paradicsompürét vagy Erős Pistát (esetleg kettő mixét) keverünk.
6. A kenyeret megkenjük a majonézzel, megrakjuk
zöldségekkel.
8. Erre jön még egy adag krém és még egy adag zöldség.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése