BUNDÁS KENYÉR FRANCIÁSAN
A franciás jelzőt azért adtam neki,
mert:
- bagettből van,
- párizsival készül,
- és került bele Provance-i fűszerkeverék is.
Sajnos, a várt hatás nem lett olyan intenzív, mint elképzeltem. A sült olaj íze minden mást elnyom, így csak árnyalatokban különbözik a klasszikus bundás kenyértől.
- bagettből van,
- párizsival készül,
- és került bele Provance-i fűszerkeverék is.
Sajnos, a várt hatás nem lett olyan intenzív, mint elképzeltem. A sült olaj íze minden mást elnyom, így csak árnyalatokban különbözik a klasszikus bundás kenyértől.
HOZZÁVALÓK
5-6 DB-HOZ:
1 db
bagett
5-6 karika
párizsi
3 db tojás
1 evőkanál
Provance-i fűszerkeverék (nálam Kotányi)
só
olaj a
sütéshez
ELKÉSZÍTÉS:
3. A tojásokat felverjük és
elkeverjük a fűszerekkel.
4. Olajat hevítünk.
5. Fogunk 1 egységnyi bagettet,
melynek mindkét oldalát jól megtunkoljuk a tojásban.
Közéteszünk 1 karika párizsit és
beletesszük az olajba. Forgatva, minden oldalát pirosra sütjük.
Folytatjuk a műveletet a többi
szendviccsel is.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése