ZÖLD SZENDVICSEK
HOZZÁVALÓK 6 SZELETHEZ:
Zöld olívabogyós:
2 szelet toast kenyér
70 g zöld olívabogyó (leöblítve, lecsepegtetve)
1-2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál olívaolaj
só
Elkészítés:
Kevés olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, majd aprítógépbe öntjük az olívabogyóval együtt. Krémesre daráljuk.
Megkenjük a megpirított toast kenyereket.
Vajas kenyér uborkával:
2 szelet toast kenyér
vaj a kenéshez
1/2 db kígyóuborka
só, őrölt bors
Elkészítés:
Az uborkát megmossuk, nagy lyukon lereszeljük (levét kinyomkodjuk) vagy vékonyan felkarikázzuk.
A megpirított kenyereket megkenjük vajjal, kevés sót és borsot szórunk rá, majd ráhalmozzuk / sorakoztatjuk az uborkát.
Sajtkrémes zöldfűszerekkel:
2 szelet toast kenyér
2 evőkanál sajtkrém
friss zöldfűszerek
só
A megpirított kenyereket megkenjük natúr vagy tejszínes sajtkrémmel, majd megszórjuk tetszőlegesen friss zöldfűszerek keverékével. (snidling, kapor, petrezselyem, bazsalikom...stb.)
Jó étvágyat!
HASONLÓ SZENDVICSEK:
BEHAVAZVA
FEKETE-PIROS
SÁRGA
Megjegyzések
Megjegyzés küldése