ZÖLD SZENDVICSEK





HOZZÁVALÓK 6 SZELETHEZ:

Zöld olívabogyós:

2 szelet toast kenyér
70 g zöld olívabogyó (leöblítve, lecsepegtetve)
1-2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál olívaolaj


Elkészítés:

Kevés olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, majd aprítógépbe öntjük az olívabogyóval együtt. Krémesre daráljuk.
Megkenjük a megpirított toast kenyereket.



Vajas kenyér uborkával:

2 szelet toast kenyér
vaj a kenéshez
1/2 db kígyóuborka
só, őrölt bors

Elkészítés:

Az uborkát megmossuk, nagy lyukon lereszeljük (levét kinyomkodjuk) vagy vékonyan felkarikázzuk.

A megpirított kenyereket megkenjük vajjal, kevés sót és borsot szórunk rá, majd ráhalmozzuk / sorakoztatjuk az uborkát.


Sajtkrémes zöldfűszerekkel:

2 szelet toast kenyér
2 evőkanál sajtkrém
friss zöldfűszerek


A megpirított kenyereket megkenjük natúr vagy tejszínes sajtkrémmel, majd megszórjuk tetszőlegesen friss zöldfűszerek keverékével. (snidling, kapor, petrezselyem, bazsalikom...stb.)

Jó étvágyat!


HASONLÓ SZENDVICSEK:

BEHAVAZVA



 FEKETE-PIROS

 

SÁRGA

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések