A HAJÓS KAPITÁNY SZENDVICSE




A recept a "Fakanál" című kiadványban található.



HOZZÁVALÓK 4 SZELETHEZ:

4 szelet toast kenyér
1 doboz szardínia (=125 g) - nálam csilis olajban fürösztött (több féle van)


1 db nagy paradicsom
60 g reszelt sajt vagy 4 szelet 
vaj a kenéshez

ELKÉSZÍTÉS:

1. A kenyérszeleteket megkenjük, elosztjuk rajta a lecsepegtetett halat. (A gerincét távolítsuk el!)


2. A paradicsomokat megmossuk, megtöröljük, vékony szeletekre vágjuk.
2-2 szeletet teszünk mindegyik kenyérre.


3. Befedjük reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 190 fokon - légkeveréssel - kb. 4-5 percig sütjük, míg a sajt megolvad.


Azon melegében tálaljuk.

Jó étvágyat!


HASONLÓ MELEGSZENDVICS:

PROVANCE-I LEPÉNY

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések