FIRENZEI HAL
Az étel a "691 recept jó étvággyal, egészségesen" című könyvben található.
HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:
400 g halfilé
450 g spenót
2-3 db főtt tojás
80 g reszelt sajt
0,5 dl olaj
só, őrölt bors, őrölt szerecsendió
ELKÉSZÍTÉS:
1. A spenótot kevés olajon, fűszerekkel, kevés vízzel puhára pároljuk.
A mirelitet felengedjük és befűszerezzük.
2. A halszeleteket kevés olajon mindkét oldalán átsütjük.
Tűzálló edénybe sorakoztatjuk.
Tetejére rakjuk a felkarikázott főtt tojást, majd befedjük a parajjal.
Végül sajtot teszünk rá.
Előmelegített sütőben 200 fokon - légkeveréssel - kb. 15 percet sütjük.
Azon melegében, tetszőleges körettel tálaljuk.
Jó étvágyat!
MÉG TÖBB HAL RECEPT:
FRANCIA SÜLT HAL
2 IN 1 FISH AND CHIPS
HAL KRUMPLIBUNDÁBAN SÜTVE
Megjegyzések
Megjegyzés küldése