FIRENZEI HAL




Az étel a "691 recept jó étvággyal, egészségesen" című könyvben található.






HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:

400 g halfilé
450 g spenót
2-3 db főtt tojás
80 g reszelt sajt
0,5 dl olaj
só, őrölt bors, őrölt szerecsendió



ELKÉSZÍTÉS:

1. A spenótot kevés olajon, fűszerekkel, kevés vízzel puhára pároljuk. 
A mirelitet felengedjük és befűszerezzük.


2.  A halszeleteket kevés olajon mindkét oldalán átsütjük.

Tűzálló edénybe sorakoztatjuk.

Tetejére rakjuk a felkarikázott főtt tojást, majd befedjük a parajjal.




Végül sajtot teszünk rá.

Előmelegített sütőben 200 fokon - légkeveréssel - kb. 15 percet sütjük.

Azon melegében, tetszőleges körettel tálaljuk.

Jó étvágyat!




MÉG TÖBB HAL RECEPT:

FRANCIA SÜLT HAL



2 IN 1 FISH AND CHIPS



HAL KRUMPLIBUNDÁBAN SÜTVE

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések