ÖRDÖGBORDA




  1. A recept a "F. Nagy Angéla: Különleges konyha" című könyvében található.



HOZZÁVALÓK 3-4 ADAGRA:



ELKÉSZÍTÉS:

1. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, majd a citromlevet, a sót, a ketchupot, a mustárt, a porcukrot, a feldarabolt csemegehagymákat rárakjuk és alaposan összekeverjük.

1 éjszakára hűtőbe tesszük.




2. A hússzeletekről a hagymát leszedjük, majd olvasztott vajban mindkét oldalát kisütjük.

Főzőedénybe tesszük és alacsony hőfokon, a hagymákkal és tálban maradt mártással együtt megpároljuk.
Attól függően, mennyire szeretnénk szaftosan, vizet is önthetünk alá.




Párolt rizzsel tálaljuk. (Nálam fekete rizs, hogy még ördögibb legyen.👿)

Jó étvágyat!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések