ÖRDÖGBORDA
- A recept a "F. Nagy Angéla: Különleges konyha" című könyvében található.
HOZZÁVALÓK 3-4 ADAGRA:
ELKÉSZÍTÉS:
1. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, majd a citromlevet, a sót, a ketchupot, a mustárt, a porcukrot, a feldarabolt csemegehagymákat rárakjuk és alaposan összekeverjük.
1 éjszakára hűtőbe tesszük.
2. A hússzeletekről a hagymát leszedjük, majd olvasztott vajban mindkét oldalát kisütjük.
Főzőedénybe tesszük és alacsony hőfokon, a hagymákkal és tálban maradt mártással együtt megpároljuk.
Attól függően, mennyire szeretnénk szaftosan, vizet is önthetünk alá.
Párolt rizzsel tálaljuk. (Nálam fekete rizs, hogy még ördögibb legyen.👿)
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése