PAGODAKARFIOL-LEVES
HOZZÁVALÓK 2-3 SZEMÉLYRE:
1/2 fej pagodakarfiol
1 nagyobb sárgarépa
2 szál új/zöld/csemegehagyma
1 evőkanál olaj
só
bármilyen kínai fűszerkeverék
nálam ez (krémes állagú)
a levesbetéthez:
instant levestészta kínai levesből
ELKÉSZÍTÉS:
1. A karfiolt darabokra szedjük és alaposan megmossuk.
2. A hagymát felkarikázzuk, a sárgarépát nagy lyukon lereszeljük.
4. Beletesszük a karfiolt, majd felöntjük kb. 1,5 l vízzel.
Főzzük, míg a karfiol megpuhul.
5. Tálaláskor a tányérba morzsoljuk a tésztát, felöntjük a forró lével és várunk, míg megpuhul, majd szedünk a sűrűjéből is.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése