MANDARINOS SAJTTORTAÍZŰ TURMIX
HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:
6-7 db mandarin (=kb. 250 ml lé)
1 dl hideg víz
250 ml tej
1 púpozott evőkanál tejszínes krémsajt / Mascarpone
1 tasak vaníliás cukor vagy 1 kk vaníliakivonat
édesítés ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS:
1. A mandarinokat megpucoljuk és a turmixgépben kb. 1 dl vízzel pürésítjük.
VIGYÁZZUNK, MAG NE KERÜLJÖN BELE, MERT KESERŰ LESZ TŐLE!
Nagyobb szűrőn / szitán átszűrjük.
2. A turmixot elöblítjük, beleöntjük a tiszta mandarinlét és a tejet. Hozzáadjuk a krémsajtot, és édesítjük ízlés szerint.
Újra összekeverjük, majd poharakba öntve tálaljuk!
Egészségünkre!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése