MANDARINOS SAJTTORTAÍZŰ TURMIX





HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:

6-7 db mandarin (=kb. 250 ml lé)
1 dl hideg víz
250 ml tej
1 púpozott evőkanál tejszínes krémsajt / Mascarpone
1 tasak vaníliás cukor vagy 1 kk vaníliakivonat
édesítés ízlés szerint


ELKÉSZÍTÉS:

1. A mandarinokat megpucoljuk és a turmixgépben  kb. 1 dl vízzel pürésítjük.

VIGYÁZZUNK, MAG NE KERÜLJÖN BELE, MERT KESERŰ LESZ TŐLE!

Nagyobb szűrőn / szitán átszűrjük.


2. A turmixot elöblítjük, beleöntjük a tiszta mandarinlét és a tejet. Hozzáadjuk a krémsajtot, és édesítjük ízlés szerint.


Újra összekeverjük, majd poharakba öntve tálaljuk!

Egészségünkre!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések