NUTELLA-PUDING
HOZZÁVALÓK 3 ADAGHOZ:
500 ml 1,5 %-os tej
2 púpozott evőkanál szobahőmérsékletű Nutella
40 g étkezési keményítő
ELKÉSZÍTÉS:
Egy lábasba beleöntjük a tejet, belekanalazzuk a Nutellát, majd habverővel keverjük, míg feloldódik. (Hidegen!)
Hozzáöntjük a keményítőt, csomómentesre dolgozzuk. (Még mindig hidegen!)
Feltesszük a gáztűzhelyre és közepes hőmérsékleten, állandó kevergetés mellett besűrítjük.
Poharakba töltjük, megvárjuk, míg kihűl.
Ízlés szerint dekoráljuk tejszínhabbal, kekszmorzsával, csokireszelékkel, pirított mogyoródarabokkal...stb.
Jó étvágyat!
MÉG TÖBB PUDING:
CAFFÉ LATTE

MADÁRTEJ

MANDARINOS SAJTTORTA

MÉG TÖBB NUTELLA:
LINZERKOSÁRKA NUTELLAHABBAL

PÖTTYÖS GURU POHÁRKRÉM MOGYORÓKRÉMES

BANÁNTURMIX

Megjegyzések
Megjegyzés küldése