NUTELLA-PUDING



HOZZÁVALÓK 3 ADAGHOZ:

500 ml 1,5 %-os tej
2 púpozott evőkanál szobahőmérsékletű Nutella
40 g étkezési keményítő


ELKÉSZÍTÉS:

Egy lábasba beleöntjük a tejet, belekanalazzuk a Nutellát, majd habverővel keverjük, míg feloldódik. (Hidegen!)
Hozzáöntjük a keményítőt, csomómentesre dolgozzuk. (Még mindig hidegen!)


Feltesszük a gáztűzhelyre és közepes hőmérsékleten, állandó kevergetés mellett besűrítjük.
Poharakba töltjük, megvárjuk, míg kihűl.
Ízlés szerint dekoráljuk tejszínhabbal, kekszmorzsával, csokireszelékkel, pirított mogyoródarabokkal...stb.

Jó étvágyat!


MÉG TÖBB PUDING:

CAFFÉ LATTE



MADÁRTEJ



MANDARINOS SAJTTORTA



MÉG TÖBB NUTELLA:

LINZERKOSÁRKA NUTELLAHABBAL




PÖTTYÖS GURU POHÁRKRÉM MOGYORÓKRÉMES

 

BANÁNTURMIX





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések