OLASZ GOMBA





Az étel a "Fakanál: 101 salátarecept" című kiadványban található.



HOZZÁVALÓK 4 ADAGRA:



 ELKÉSZÍTÉS:

1. Kevés olajon enyhén megpirítjuk a hagymát. Rátesszük a megpucolt, feldarabolt gombát. Sózzuk, borsozzuk, alacsony hőfokon saját levében pároljuk kb. 15 percig.


2. Elkészítjük a besamelt, majd belekeverjük a tojások sárgáját.

Hozzáadjuk a párolt gombát, a tejfölt, a feldarabolt sonkát és a felvert tojáshabot.



Összeforgatjuk, majd alaposan kikent tepsibe simítjuk. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal.



Előmelegített sütőben 190 fokon - nem légkeveréssel - sütjük, míg enyhén megbarnul.

Pirítóssal, főtt tésztával vagy főtt rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések