OLASZ GOMBA
Az étel a "Fakanál: 101 salátarecept" című kiadványban található.
HOZZÁVALÓK 4 ADAGRA:
ELKÉSZÍTÉS:
1. Kevés olajon enyhén megpirítjuk a hagymát. Rátesszük a megpucolt, feldarabolt gombát. Sózzuk, borsozzuk, alacsony hőfokon saját levében pároljuk kb. 15 percig.
2. Elkészítjük a besamelt, majd belekeverjük a tojások sárgáját.
Hozzáadjuk a párolt gombát, a tejfölt, a feldarabolt sonkát és a felvert tojáshabot.
Összeforgatjuk, majd alaposan kikent tepsibe simítjuk. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 190 fokon - nem légkeveréssel - sütjük, míg enyhén megbarnul.
Pirítóssal, főtt tésztával vagy főtt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése