MILKA BOCIFOLTOS KEKSZES SÜTI
HOZZÁVALÓK EGY 22*22 CM FORMÁHOZ:
2*10 db vajas keksz vagy több háztartási keksz
a fehér részhez:
1 csomag (40 g ) tejszínes pudingpor
1 tasak (12 g) vaníliás cukor
500 ml tej
3 sor Milka fehércsokoládé
cukor ízlés szerint
a fekete részhez:
1 tasak (40 g) csokoládés pudingpor
500 ml tej
1 evőkanál kakaópor
3 sor Milka Darkmilk v. tejcsokoládé
cukor ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS:
1. A fehér krémhez a hideg tejben csomómentesre keverjük a tejszínes pudingport, a vaníliás cukrot és a cukrot. Beletördeljük a csokit, majd közepes hőfokon állandó kevergetés mellett besűrítjük.
Langyosra hűtjük.
2. A csokis krémhez a hideg tejben csomómentesre keverjük a kakaóport, a pudingport a cukrot, majd beletördeljük a csokit.
Állandó kevergetés mellett közepes hőfokon besűrítjük.
Langyosra hűtjük.
3. A forma alját kirakjuk keksszel.
Teáskanállal (külön tegyünk a fehér és fekete krémbe) felváltva beletesszük a fehér és fekete krémet.
Ha betelt a forma alja, akkor újabb sort teszünk rá. Közé kerülhet még egy réteg keksz is.
4. Végül befedjük keksszel.
Megvárjuk, míg teljesen kihűl. Majd hűtőbe tesszük 4-5 órára vagy akár egész éjszakára.
Felszeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése