MILKA BOCIFOLTOS KEKSZES SÜTI





HOZZÁVALÓK EGY 22*22 CM FORMÁHOZ:

2*10 db vajas keksz vagy több háztartási keksz

a fehér részhez:

1 csomag (40 g ) tejszínes pudingpor
1 tasak (12 g) vaníliás cukor 
500 ml tej
3 sor Milka fehércsokoládé
cukor ízlés szerint


a fekete részhez:

1 tasak (40 g) csokoládés pudingpor
500 ml tej
1 evőkanál kakaópor
3 sor Milka Darkmilk v. tejcsokoládé


cukor ízlés szerint


ELKÉSZÍTÉS:

1. A fehér krémhez a hideg tejben csomómentesre keverjük a tejszínes pudingport, a vaníliás cukrot és a cukrot. Beletördeljük a csokit, majd közepes hőfokon állandó kevergetés mellett besűrítjük.
Langyosra hűtjük.



2. A csokis krémhez a hideg tejben csomómentesre keverjük a kakaóport, a pudingport a cukrot, majd beletördeljük a csokit.

Állandó kevergetés mellett közepes hőfokon besűrítjük.

Langyosra hűtjük.


3. A forma alját kirakjuk keksszel.

Teáskanállal (külön tegyünk a fehér és fekete krémbe) felváltva beletesszük a fehér és fekete krémet. 

Ha betelt a forma alja, akkor újabb sort teszünk rá. Közé kerülhet még egy réteg keksz is.



4. Végül befedjük keksszel.

Megvárjuk, míg teljesen kihűl. Majd hűtőbe tesszük 4-5 órára vagy akár egész éjszakára.

Felszeletelve tálaljuk.

Jó étvágyat!









Megjegyzések

Népszerű bejegyzések