Ugrás a fő tartalomra
Keresés
Keresés ebben a blogban
BAKKER-COOKKER
Megosztás
Link lekérése
Facebook
X
Pinterest
E-mail
Más alkalmazások
Címkék
áfonya
áfonyás
blueberry
bogyós
cheesecake
cream
drink
fruit
gyümölcs
ital
krémsajt
lila
mascarpone
milk
sajttortaízű
shake
tejszín
turmix
violet
október 09, 2019
ÁFONYÁS SAJTTORTAÍZŰ TURMIX
HOZZÁVALÓK KB. 350 ML-HEZ:
150 ml tej
60 g fagyasztott áfonya
50 ml főzőtejszín
1 teáskanál Mascarpone (egyéb tejszínes krémsajt)
1 tasak (8-12 g) vaníliás cukor
(cukor ízlés szerint)
ELKÉSZÍTÉS:
A hozzávalókat turmixgépe tesszük és pürésítjük, pohárba töltjük.
Egészségünkre!
Megjegyzések
Népszerű bejegyzések
október 13, 2020
CSIRKE BANKÁR-MÓDRA
május 25, 2020
FIRENZEI HAL
január 22, 2020
ALFÖLDI CSIRKEMELL
január 17, 2019
MADÁRTEJES KALÁCSPUDING FÁNKFORMÁBAN SÜTVE
december 01, 2019
VEREBÉLYI GALUSKA
december 04, 2019
PASZTASUTA
január 23, 2019
ÖRDÖG-LECSÓ
március 19, 2020
CSIRKELEVES VIRÁGÁRUSLÁNY MÓDRA
március 28, 2020
FLAMAND CSIRKEMELL
március 05, 2020
DEBRECENI SERTÉSBORDA
Megjegyzések
Megjegyzés küldése