KOLBÁSZOS-TÉSZTÁS BROKKOLILEVES
HOZZÁVALÓK 2 SZEMÉLYRE:
300 g friss brokkoli
2-3 szál bármilyen grillkolbász (esetleg virsli)
1 gerezd fokhagyma
kb. 80 g (szárazon) tészta (pl. kagyló, szarvacska, orsó)
1,5 l húsleves
1/2 evőkanál olaj
só, bors
ELKÉSZÍTÉS:
1. A kolbászt felkarikázzuk, majd egy lábasban kevés olajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és azzal is sütjük még 1 percig.
2. Beleöntjük a megmosott, rózsáira szedett (félbevágott) brokkolit, fűszerezzük és felöntjük a húslevessel.
3. Ha felforr, belerakjuk a tésztát és készre főzzük.
Jó étvágyat!
MÉG TÖBB LEVES:
NAPSUGARAS RAGULEVES
FEKETE-FEHÉR BABLEVES
ZÖLDBABLEVES FRANCIÁSAN
HAGYMAMIXES HÚSLEVES
TÉSZTÁS-SZALONNÁS KELLEVES
Megjegyzések
Megjegyzés küldése