KOLBÁSZOS-TÉSZTÁS BROKKOLILEVES





HOZZÁVALÓK 2 SZEMÉLYRE:

300 g friss brokkoli
2-3 szál bármilyen grillkolbász (esetleg virsli)
1 gerezd fokhagyma
kb. 80 g (szárazon) tészta  (pl. kagyló, szarvacska, orsó)
1,5 l húsleves
1/2 evőkanál olaj
só, bors



ELKÉSZÍTÉS:

1. A kolbászt felkarikázzuk, majd egy lábasban kevés olajon megpirítjuk.


Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és azzal is sütjük még 1 percig.

2. Beleöntjük a megmosott, rózsáira szedett (félbevágott) brokkolit, fűszerezzük és felöntjük a húslevessel.



3. Ha felforr, belerakjuk a tésztát és készre főzzük.


Jó étvágyat!



MÉG TÖBB LEVES:

NAPSUGARAS RAGULEVES



 FEKETE-FEHÉR BABLEVES




ZÖLDBABLEVES FRANCIÁSAN

 

HAGYMAMIXES HÚSLEVES



TÉSZTÁS-SZALONNÁS KELLEVES

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések