CSEMEGEHAGYMÁS TONHALFASÍRT





HOZZÁVALÓK 4 DB-HOZ:

1 db (185 g)  konzerv tonhal saját lében
3 szál csemegehagyma 
2 db tojás
1-2 gerezd zúzott okhagyma
só, bors
annyi zsemlemorzsa, amennyit felvesz, kb. 120 g

a sütéshez kb. 2 dl olaj


ELKÉSZÍTÉS:

1. A csemegehagymát megmossuk és apróra feldaraboljuk.


2. A hagymát a zsemlemorzsa kivételével összekeverjük a többi hozzávalóval.

Végül annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy formázható állagú legyen.

 
4 lapos fasírtot készítünk belőle, majd forró olajban mindkét oldalát megsütjük.


Lecsepegtetjük, majd ízlés szerint salátával, burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések