HAGYMAMIXES HÚSLEVES

A levest elkészíthetjük abból a húsból, amelyiket a "klasszikus húslevesbe" teszünk.

A különbség csak annyi, hogy a főzőlébe csak hagyma kerül.



HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE:

1 db egész csirkecomb
2 db csirkemellcsont
1 db nagy póréhagyma
2 db csemegehagyma
1 db vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 db lilahagyma
kb. 10 szál snidling / metélőhagyma
só, bors

a dekorhoz: snidling




ELKÉSZÍTÉS:

1. A hagymákat megpucoljuk (amelyiket kell) és alaposan megmossuk.
Kettévágjuk


2.  A húst megmossuk, hideg vizet engedünk rá és közepes hőfokon megvárjuk, míg felforr.


A habját leszedjük, fűszerezzük és beletesszük a zöldségeket.


3. Alacsony hőfokon 2-2,5 órán át főzzük.


Leszűrve tálaljuk, tésztával, vagy egyéb levesbetéttel.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések