NAPSUGARAS FRITTATA





HOZZÁVALÓK 1 DB-HOZ:

3 db tojás
1 db közepes édesburgonya
1 db nagyobb sárgarépa
3-4 evőkanál csemegekukorica
1 teáskanál currypor


ELKÉSZÍTÉS:

1. A sárgarépát és az édesburgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, kevés, enyhén sós vízben megpároljuk. Lecsepegtetjük.



2. A tojásokat sóval és curryporral elkeverjük.


3. Hozzákeverjük a párolt zöldségeket és a csemegekukoricát.


4. Szilikonos tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 185 fokon - légkeveréssel - sütjük, míg megszilárdul. Kb. 7-8 perc.


Egy nagy tányért fejjel lefelé ráteszünk a forma tetejére és ráborítjuk a frittata-t.

Jó étvágyat!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések