NAPSUGARAS FRITTATA
HOZZÁVALÓK 1 DB-HOZ:
3 db tojás
1 db közepes édesburgonya
1 db nagyobb sárgarépa
3-4 evőkanál csemegekukorica
1 teáskanál currypor
só
ELKÉSZÍTÉS:
1. A sárgarépát és az édesburgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, kevés, enyhén sós vízben megpároljuk. Lecsepegtetjük.
2. A tojásokat sóval és curryporral elkeverjük.
3. Hozzákeverjük a párolt zöldségeket és a csemegekukoricát.
4. Szilikonos tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 185 fokon - légkeveréssel - sütjük, míg megszilárdul. Kb. 7-8 perc.
Egy nagy tányért fejjel lefelé ráteszünk a forma tetejére és ráborítjuk a frittata-t.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése