PIROS-FEHÉR-ZÖLD SZENDVICSVARIÁCIÓK




HOZZÁVALÓK 1-1-1 SZENDVICSHEZ:

KOLBÁSZOS:

1 db mini bagett
1 db fehér kolbász
1/2 evőkanál olaj
200 g fehér káposzta
1/2 fej vöröshagyma
1 evőkanál majonéz
1 evőkanál tejföl
só, bors, őrölt kömény
bármilyen zöld színű saláta
1/2 db paradicsom

KÖRÖZÖTTES:

1 szelet kenyér
150 g tehéntúró
1/2 db vöröshagyma
1 kávéskanál Piros Arany v. Gulyáskrém
1 evőkanál tejföl
só, bors, őrölt kömény, pirospaprika

1 evőkanál Pesztós juhtúró (elhagyható)



1 szál csemegehagyma
1/3 db hegyes-erős paprika

ZSÍROS KENYÉR:

1 szelet kenyér
1 evőkanál sertészsír
 1szál csemegehagyma fele
1/2 db paradicsom
1/3 db hegyes-erős paprika
só, őrölt pirospaprika


ELKÉSZÍTÉS:

KOLBÁSZOS:

A kolbászt bevagdossuk, lobogó vízben főzzük kb. 8 percet.
Lecsepegtetjük, kevés olajban enyhén pirosra sütjük.



A káposztasalátához a káposztát a hagymával ledarájuk, majd a majonézzel, a tejföllel és a fűszerekkel összekeverjük.



A bagettet kettévágjuk úgy, hogy az alját nem vágjuk át.
Megtöltjük a káposztasalátával, majd rátesszük a zöld színű salátát, belehelyezzük a kolbászt végül a tetejét megszórjuk kockára vágott paradicsommal.




KÖRÖZÖTTES:

A tehéntúrót, a hagymát, a tejfölt és a fűszereket összekeverjük.



Megkenjük vele a kenyér felét. (ha nincs pesztós juhtúró, az egészet)
Másik felét a pesztós juhtúróval fedjük be.


Tetejére pirospaprikát hintünk és megszórjuk karikára vágott csemegehagymával és hegyes-erős paprikával.

ZSÍROS KENYÉR:

A kenyérszeletet megkenjük a zsírral, sózzuk, megszórjuk őrölt pirospaprikával és megpakoljuk. csemegehagyma-paradicsom-erős paprika keverékével.


Jó étvágyat!

MÉG TÖBB SZENDVICS:

ANGOL UBORKÁS TEASZENDVICS



AMERIKAI MONTE CRISTO HÚSVÉTI SONKÁVAL




OLASZ MOZZARELLA IN CARROZZA



DZSUNGEL SZENDVICS




 AUSZTRIAI BOSNA

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések