FATÖRZS-PUDING
HOZZÁVALÓK 1 ŐZGERINCFORMÁHOZ:
1 tasak (= 40 g) vaníliás pudingpor
1 tasak (= 40 g) csokis pudingpor
1 l tej
cukor ízlés szerint
1 db Fatörzs kifli / kalács
ELKÉSZÍTÉS:
1. A csokis és a vaníliás pudingport külön edényben 500-500 ml hideg tejjel és ízlés szerint cukorral simára keverjük, majd közepes hőfokon, állandó kevergetés mellett besűrítjük.
Megvárjuk, míg kihűl.
2. A kiflit karikára vágjuk.
3. Szilikonos sütőpapírral kibéleljük az őzgerincformát és pöttyökbe beletesszük a csokis és a vaníliás puding felét.
A kanállal összemossuk a felszínét.
4. Belenyomkodjuk a kiflikarikákat, majd a maradék pudingokkal befedjük.
Elsimítjuk a felszínét és 4-5 órára, vagy akár egész éjszakára hűtőbe tesszük.
Srégen felszeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése