FATÖRZS-PUDING






HOZZÁVALÓK 1 ŐZGERINCFORMÁHOZ:

1 tasak (= 40 g) vaníliás pudingpor
1 tasak (= 40 g) csokis pudingpor
1 l tej
cukor ízlés szerint
1 db Fatörzs kifli / kalács



ELKÉSZÍTÉS:

1. A csokis és a vaníliás pudingport külön edényben 500-500 ml hideg tejjel és ízlés szerint cukorral simára keverjük, majd közepes hőfokon, állandó kevergetés mellett besűrítjük.

Megvárjuk, míg kihűl.



2. A kiflit karikára vágjuk.



3. Szilikonos sütőpapírral kibéleljük az őzgerincformát és pöttyökbe beletesszük a csokis és a vaníliás puding felét.
A kanállal összemossuk a felszínét.


4. Belenyomkodjuk a kiflikarikákat, majd a maradék pudingokkal befedjük.

Elsimítjuk a felszínét és 4-5 órára, vagy akár egész éjszakára hűtőbe tesszük.

Srégen felszeletelve tálaljuk.

Jó étvágyat!






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések