SÜLT KRUMPLI KERTÉSZLÁNYOSAN


A "Brassói aprópecsenye" mintájára készült, hús helyett zöldségekkel.



HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:

350 g párolt, vegyes zöldség
250 g sült krumpli
1 teáskanál currypor
2-3 gerezd fokhagyma
1/2 evőkanál olaj
3 evőkanál csemegekukorica (ha nincs a keverékben)


ELKÉSZÍTÉS:

1. A zöldségeket enyhén sós, curryporos vízben (ne engedjük bő lére) megpároljuk.
Lecsepegtetjük.


2. A krumplit sütőben vagy olajban kisütjük.


3. A fokhagymát az olajon megfuttatjuk.


4. Az egészet összekeverjük és tálaljuk.

Fontos, hogy közvetlenül tálalás előtt keverjük össze a krumplit és a zöldséget, különben elázik!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések