SÜLT KRUMPLI KERTÉSZLÁNYOSAN
A "Brassói aprópecsenye" mintájára készült, hús helyett zöldségekkel.
HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:
350 g párolt, vegyes zöldség
250 g sült krumpli
1 teáskanál currypor
2-3 gerezd fokhagyma
1/2 evőkanál olaj
só
3 evőkanál csemegekukorica (ha nincs a keverékben)
ELKÉSZÍTÉS:
1. A zöldségeket enyhén sós, curryporos vízben (ne engedjük bő lére) megpároljuk.
Lecsepegtetjük.
2. A krumplit sütőben vagy olajban kisütjük.
3. A fokhagymát az olajon megfuttatjuk.
4. Az egészet összekeverjük és tálaljuk.
Fontos, hogy közvetlenül tálalás előtt keverjük össze a krumplit és a zöldséget, különben elázik!
Fontos, hogy közvetlenül tálalás előtt keverjük össze a krumplit és a zöldséget, különben elázik!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése