TÖLTÖTT GOMBA KERTÉSZLÁNYOSAN
HOZZÁVALÓK 6 DB-HOZ:
6 db nagyfejű gomba
240 g párolt vegyes, kerti zöldség
1 evőkanál petrezselyem
3 szelet csirkemell sonka
60 g reszelt sajt
só
körethez:
főtt rizs vagy krumplipüré
ELKÉSZÍTÉS:
1. A zöldségmixet megpároljuk (a gomba megtisztított, felkarikázott száraival együtt), lecsepegtetjük.
2. A gombát megmossuk, megpucoljuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Mindegyikre ráfektetünk 1/2 szelet sonkát.
Feltöltjük a zöldségkeverékkel.
Tetejére reszelt sajtot hintünk.
3. Előmelegített sütőben légkeveréssel 185 fokon 15-20 percig sütjük.
Főtt rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése