TÖLTÖTT GOMBA KERTÉSZLÁNYOSAN










HOZZÁVALÓK 6 DB-HOZ:

6 db nagyfejű gomba


240 g párolt vegyes, kerti zöldség
1 evőkanál petrezselyem
3 szelet csirkemell sonka
60 g reszelt sajt

körethez:

főtt rizs vagy krumplipüré



ELKÉSZÍTÉS:

1. A zöldségmixet megpároljuk (a gomba megtisztított, felkarikázott száraival együtt), lecsepegtetjük.


2. A gombát megmossuk, megpucoljuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Mindegyikre ráfektetünk 1/2 szelet sonkát.


Feltöltjük a zöldségkeverékkel.


Tetejére reszelt sajtot hintünk.



3. Előmelegített sütőben légkeveréssel 185 fokon 15-20 percig sütjük.

Főtt rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk.

Jó étvágyat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések