CAFFÉ LATTE-PUDING
HOZZÁVALÓK 3 ADAGHOZ:
500 ml tej
1 tasak (=40 g) tejszínes pudingpor
1 tasak vaníliás cukor
2 evőkanál instant kávé
ízlés szerint cukor
a dekorhoz:
tejszínhab
Bonbonetti Caffé Latte Francia drazsé
ELKÉSZÍTÉS:
1. Hidegen csomómentesre keverjük a tejet, a pudingport a kétféle cukrot és az instant kávét.
2. Gáztűzhelyen, közepes hőmérsékleten, állandó kevergetés mellett besűrítjük, majd poharakba töltjük.
3. Megvárjuk míg kihűl, dekoráljuk.
Jó étvágyat!
MÉG TÖBB CAFFÉ LATTE:
ŐZGERINC-SÜTI
TÚRÓGOMBÓC
KEKSZTEKERCS
MÉG TÖBB PUDING:
MADÁRTEJ
SPORT SZELET
MANDARINOS SAJTTORTA
NUTELLA
Megjegyzések
Megjegyzés küldése