CAFFÉ LATTE-PUDING




HOZZÁVALÓK 3 ADAGHOZ:

500 ml tej
1 tasak (=40 g) tejszínes pudingpor
1 tasak vaníliás cukor
2 evőkanál instant kávé
ízlés szerint cukor

a dekorhoz:

tejszínhab
Bonbonetti Caffé Latte Francia drazsé

ELKÉSZÍTÉS:

1. Hidegen csomómentesre keverjük a tejet, a pudingport a kétféle cukrot és az instant kávét.
2. Gáztűzhelyen, közepes hőmérsékleten, állandó kevergetés mellett besűrítjük, majd poharakba töltjük.
3. Megvárjuk míg kihűl, dekoráljuk.

Jó étvágyat!



MÉG TÖBB CAFFÉ LATTE:

ŐZGERINC-SÜTI



TÚRÓGOMBÓC



KEKSZTEKERCS



MÉG TÖBB PUDING:

MADÁRTEJ




SPORT SZELET



MANDARINOS SAJTTORTA




NUTELLA

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések