OROSZKRÉMÍZŰ PUDINGOS-KEKSZES SÜTI





HOZZÁVALÓK 22*22 CM FORMÁHOZ:

50 db háztartási keksz 
2 tasak Haas natural oroszkrém torta pudingpor


1 l tej
70 g mazsola
cukor ízlés szerint
30 g kandírozott narancs + citromhéj vegyesen -helyette 1 db citrom reszelt héja (elhagyható)


a dekorhoz: tejszínhab


ELKÉSZÍTÉS:


1. A forma alját kirakjuk a kekszekkel.


2. A hideg tejben csomómentesre keverjük a 2 tasak pudingport, a cukrot. Beletesszük a mazsolát és a kandírozott gyümölcsöt / reszelt citromhéjat.


Közepes hőfokon, állandó kevergetés mellett besűrítjük.


Beleöntjük a keksszel kirakott formába.


Tetejét is befedjük kekszekkel.


Megvárjuk, míg kihűl, majd 4-5 órára hűtőbe tesszük. Felkockázva, tejszínhabbal dekorálva tálaljuk.

Jó étvágyat!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések