OROSZKRÉMÍZŰ PUDINGOS-KEKSZES SÜTI
HOZZÁVALÓK 22*22 CM FORMÁHOZ:
50 db háztartási keksz
2 tasak Haas natural oroszkrém torta pudingpor
1 l tej
70 g mazsola
cukor ízlés szerint
30 g kandírozott narancs + citromhéj vegyesen -helyette 1 db citrom reszelt héja (elhagyható)
a dekorhoz: tejszínhab
ELKÉSZÍTÉS:
1. A forma alját kirakjuk a kekszekkel.
2. A hideg tejben csomómentesre keverjük a 2 tasak pudingport, a cukrot. Beletesszük a mazsolát és a kandírozott gyümölcsöt / reszelt citromhéjat.
Közepes hőfokon, állandó kevergetés mellett besűrítjük.
Beleöntjük a keksszel kirakott formába.
Tetejét is befedjük kekszekkel.
Megvárjuk, míg kihűl, majd 4-5 órára hűtőbe tesszük. Felkockázva, tejszínhabbal dekorálva tálaljuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése