KIRÁLYI VIRSLI




A recept a "Fakanál: 101 étel felvágottból" című kiadványban található.



HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:

6 szál virsli
4 evőkanál tejföl
100 g reszelt sajt
2 evőkanál olaj
só, őrölt bors, őrölt szerecsendió 


ELKÉSZÍTÉS:

1. A sütőedényt kiolajozzuk / vajazzuk. Belekarikázzuk a virsliket. (Szükség esetén a műanyagot vegyük le róla!)


2. A tejfölt elkeverjük a fűszerekkel, majd a virsli tetejére kenjük.


3. Megszórjuk reszelt sajttal.


Előmelegített sütőben 200 fokon - légkeveréssel - kb. 10-15 percig sütjük, míg a sajt megolvad.

Azon melegében kenyérrel vagy főtt rizzsel, esetleg sült krumplival tálaljuk.

Jó étvágyat!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések