KIRÁLYI VIRSLI
A recept a "Fakanál: 101 étel felvágottból" című kiadványban található.
HOZZÁVALÓK 2 ADAGRA:
6 szál virsli
4 evőkanál tejföl
100 g reszelt sajt
2 evőkanál olaj
só, őrölt bors, őrölt szerecsendió
ELKÉSZÍTÉS:
1. A sütőedényt kiolajozzuk / vajazzuk. Belekarikázzuk a virsliket. (Szükség esetén a műanyagot vegyük le róla!)
2. A tejfölt elkeverjük a fűszerekkel, majd a virsli tetejére kenjük.
3. Megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 200 fokon - légkeveréssel - kb. 10-15 percig sütjük, míg a sajt megolvad.
Azon melegében kenyérrel vagy főtt rizzsel, esetleg sült krumplival tálaljuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése