MAKARÓNILEVES CSIRKEMÁJJAL







Kicsit másképpen készítettem el, mert én a májat is lepirítottam, mielőtt beleraktam a levesbe. Valamint a makarónit a levesben főztem és nem rétegeztem a sajttal, hanem csak tálaláskor megszórtam vele.

HOZZÁVALÓK 3-4 ADAGRA:

250 g csirkemáj
100 g makaróni
150 g zöldborsó
1 db nagy sárgarépa
1 db vékony gyökérzöldség
50 g zeller
1 db leveskocka +1,3 dl víz vagy 1,3 l húsleves
2 evőkanál olaj
só, őrölt bors, majoranna, őrölt pirospaprika

ELKÉSZÍTÉS:

A megpucolt és feldarabolt zöldségeket, valamint a májat kevés olajon megfuttatjuk, fűszerezzük, felöntjük a levessel.



Fedő alatt főzzük kb. 15-20 percet, majd belefőzzük az apróra tördelt tésztát.

Készre főzzük.

Reszelt sajttal tálaljuk.

Jó étvágyat!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések