KUNSÁGI CSIRKE




A recept a "Fakanál: 101 étel szárnyasokból" című kiadványban található.




HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:

350 g csirkemell- vagy combfilé
1 db vöröshagyma
2 dl passzírozott paradicsom
só, őrölt bors, tárkony, kakukkfű, őrölt babérlevél
1,5 dl olaj a sütéshez



ELKÉSZÍTÉS:

1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, fűszerezzük, kicsit állni hagyjuk, majd nem túl fő, forró olajban kisütjük.

Lecsepegtetjük, majd felkockázzuk.



2. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáöntjük a paradicsomlét, a fűszereket, kevés vizet és fedő alatt, közepes hőfokon pároljuk kb. 25 percet.

Ekkor hozzáöntjük a húskockákat és kb.10 perc alatt átforraljuk az egészet.



Főtt tésztával tálaljuk.


Jó étvágyat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések