Ugrás a fő tartalomra
Keresés
Keresés ebben a blogban
BAKKER-COOKKER
Megosztás
Link lekérése
Facebook
X
Pinterest
E-mail
Más alkalmazások
Címkék
arany
beetroot
cékla
golden
hús
húsleves
leves
meat
sárga
soup
zöldség
április 17, 2019
ARANYSÁRGA HÚSLEVES
Garantáltan aranysárga lesz a húsleves, ha a főzőlébe beleteszünk 1 kis fej meghámozott, kettévágott céklát.
Ízén nem fog érződni, de a végeredmény meggyőző. Arra viszont ügyelni kell, hogy miután kész a leves, ne hagyjuk benne, mert vörössé válik.
Megjegyzések
Népszerű bejegyzések
október 13, 2020
CSIRKE BANKÁR-MÓDRA
május 25, 2020
FIRENZEI HAL
január 22, 2020
ALFÖLDI CSIRKEMELL
január 17, 2019
MADÁRTEJES KALÁCSPUDING FÁNKFORMÁBAN SÜTVE
december 01, 2019
VEREBÉLYI GALUSKA
december 04, 2019
PASZTASUTA
január 23, 2019
ÖRDÖG-LECSÓ
március 19, 2020
CSIRKELEVES VIRÁGÁRUSLÁNY MÓDRA
március 28, 2020
FLAMAND CSIRKEMELL
március 05, 2020
DEBRECENI SERTÉSBORDA
Megjegyzések
Megjegyzés küldése