GOFRI BAJOROSAN
A recept elkészítéséhez szükség van 1 szilikonos gofriformára.
HOZZÁVALÓK 4 DB-HOZ:
a tésztához:
100 g rozsliszt
100 g búzafinomliszt
1 púpozott kávéskanál Lucullus négyborsos-mustáros fűszerkeverék
1/2 tasak sütőpor
só, őrölt kömény
2 db tojás
1/2 evőkanál bajor mustár
2 evőkanál folyékony zsíradék
200 ml sör (optimálisan német)
a feltéthez:
4-5 szál bajor (fehér) grillkolbász
bajor mustár
1 db lilahagyma kockára vágva
ELKÉSZÍTÉS:
1. A kétféle lisztet, a négyborsos-mustáros fűszerkeveréket, a sót és az őrölt köményt összekeverjük.
Csomómentesre keverjük.
3. A szilikonos gofriformát kivajazzuk, majd feltöltjük a tésztával.
A szilikonos gofriformát kivajazzuk, majd feltöltjük a tésztával.
4. A kolbászt felkarikázzuk és kevés olajon megsütjük.
Rátesszük a gofri tetejére, megcsíkozzuk mustárral és megszórjuk az apróra vágott lilahagymával.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése