PÖTTYÖS TÚRÓ RUDI GESZTENYÉS POHÁRKRÉM



 Ezt a desszertet a Pöttyös Túró Rudi 2018-as téli, gesztenyés változata ihlette. Csak ott a túróhoz van keverve a gesztenyemassza, én pedig egymásra raktam kanalaztam.




HOZZÁVALÓK 3 ADAGHOZ:

315 g tehéntúró
1 evőkanál tejföl
édesítés ízlés szerint
250 g gesztenyemassza
60 g étcsokoládé
1-2 evőkanál meleg  víz


ELKÉSZÍTÉS:

1. A túrót, a tejföllel és a porcukorral összekeverjük.
A pohár aljába kanalazunk 2-3 evőkanállal.

2. A gesztenye 1/3-át rámorzsoljuk a túróra. 

3. A vízgőz felett megolvasztott étcsokiból 2-3 evőkanállal a gesztenye tetejére merünk.

2-3 órára hűtőbe tesszük.

Jó étvágyat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések