MEGGYES GESZTENYEGOLYÓ PUSZEDLIMORZSÁBAN
HOZZÁVALÓK 10 DB-HOZ:
1 csomag (250 g) gesztenyepüré
10 db befőttmeggy
1 dl meggylé (a befőttből)
5-6 db puszedli ledarálva,vagy szétmorzsolva
ELKÉSZÍTÉS:
1. A gesztenyepürét kiolvasztjuk és villával összenyomkodjuk.
2. Kiveszünk belőle egy adagot, ellapogatjuk és a közepébe teszünk 1 szem lecsöpögtetett meggyet.
Becsomagoljuk.
2. Kiveszünk belőle egy adagot, ellapogatjuk és a közepébe teszünk 1 szem lecsöpögtetett meggyet.
Becsomagoljuk.
3. A golyót belemártjuk a meggylébe.
4. A golyót beleforgatjuk a puszedlimorzsába.
Folytatjuk, míg a gesztenye elfogy.
4. A golyót beleforgatjuk a puszedlimorzsába.
Folytatjuk, míg a gesztenye elfogy.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése