"BARBIE" - KÓKUSZGOLYÓ
HOZZÁVALÓK KB. 25 DB-HOZ:
300 g friss vagy fagyasztott eper kiolvasztva (lével együtt)
250 g mascarpone
3 tasak vaníliás cukor
1 kávéskanál vaníliakivonat v. 1 teáskanál vaníliaaroma
120 g BABApiskóta
k.b 60 g kókuszliszt
egyéb édesítés ízlés szerint
csipet só
kívülre: apró szálú kókuszreszelék
ELKÉSZÍTÉS:
1. A babapiskótát ledaráljuk.
2. Az epret pürésítjük, majd egy nagy keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a mascarponét a vaníliás cukrot, a vaníliát, a csipet sót, édesítjük, majd robotgéppel alaposan átkeverjük.
3. Hozzáadjuk a babapiskótát, majd annyi kókuszlisztet, hogy a massza összeálljon.
4. Golyókat formázunk, majd meghempergetjük kókuszreszelékben.2-3 órára, illetve fogyasztásig hűtőbe tesszük.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése