"BARBIE" - KÓKUSZGOLYÓ

 

 
 
HOZZÁVALÓK KB. 25 DB-HOZ:
 
300 g friss vagy fagyasztott eper kiolvasztva (lével együtt)
250 g mascarpone
3 tasak vaníliás cukor
1 kávéskanál vaníliakivonat v. 1 teáskanál vaníliaaroma
120 g BABApiskóta
k.b 60 g kókuszliszt
egyéb édesítés ízlés szerint
csipet só
 kívülre:  apró szálú kókuszreszelék
 
ELKÉSZÍTÉS:
 
1. A babapiskótát ledaráljuk.

 
2. Az epret pürésítjük, majd egy nagy keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a mascarponét a vaníliás cukrot, a vaníliát, a csipet sót, édesítjük, majd robotgéppel alaposan átkeverjük.

 
3. Hozzáadjuk a babapiskótát, majd annyi kókuszlisztet, hogy a massza összeálljon.


 
4. Golyókat formázunk, majd meghempergetjük kókuszreszelékben.2-3 órára, illetve fogyasztásig hűtőbe tesszük. 
 


 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések