MAJONÉZES-GOMBÁS SALÁTA



 HOZZÁVALÓK 3 ADAGHOZ:

500 g gomba

1 fej vöröshagyma

2 evőkanál petrezselyem

150 g zöldborsó

2 db közepes sárgarépa

só, őrölt bors

2 evőkanál majonéz

1 evőkanál tejföl

1 evőkanál olaj

 

ELKÉSZÍTÉS:

A gombát és a répát megpucoljuk, feldaraboljuk.

Kevés olajon enyhén megpirítjuk a  felkockázott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a gombát, a borsót és a sárgarépát. Beletesszük a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Alacsony hőfokon, fedő alatt, saját levében puhára pároljuk a zöldségeket.

Kihűtjük, majd elkeverjük a tejföllel és a majonézzel.

Jó étvágyat!

 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések