MAJONÉZES-GOMBÁS SALÁTA
HOZZÁVALÓK 3 ADAGHOZ:
500 g gomba
1 fej vöröshagyma
2 evőkanál petrezselyem
150 g zöldborsó
2 db közepes sárgarépa
só, őrölt bors
2 evőkanál majonéz
1 evőkanál tejföl
1 evőkanál olaj
ELKÉSZÍTÉS:
A gombát és a répát megpucoljuk, feldaraboljuk.
Kevés olajon enyhén megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a gombát, a borsót és a sárgarépát. Beletesszük a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Alacsony hőfokon, fedő alatt, saját levében puhára pároljuk a zöldségeket.
Kihűtjük, majd elkeverjük a tejföllel és a majonézzel.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése