SVÁJCI SALÁTA
A saláta a "691 recept jó étvággyal, egészségesen" című könyvben található.
HOZZÁVALÓK 3-4 ADAGRA:
ELKÉSZÍTÉS:
1. A burgonyát héjában, a zellert megpucolva, feldarabolva megfőzzük, kihűtjük.
2. A sajtot feldaraboljuk. (én mozzarellát és goudát használtam)
3. A krumplit megpucoljuk, egy nagy tálba felkockázzuk, hozzáadjuk a többi feldarabolt hozzávalót is.
4. A mártáshoz 2 evőkanál majonézt, 1 evőkanál tejfölt, 2 teáskanál intenzív mustárt, lilahagymát / csemegehagymát / metélőhagymát, sót, borsot összekeverjünk.
Belekeverjük a zöldségeket.
Önmagában pirítóssal vagy sült húsok mellé fogyasszuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése