SVÁJCI SALÁTA

 


A saláta a "691 recept jó étvággyal, egészségesen" című könyvben található.

HOZZÁVALÓK 3-4 ADAGRA:


ELKÉSZÍTÉS:

1. A burgonyát héjában, a zellert megpucolva, feldarabolva megfőzzük, kihűtjük.

2. A sajtot feldaraboljuk. (én mozzarellát és goudát használtam) 

3. A krumplit megpucoljuk, egy nagy tálba felkockázzuk, hozzáadjuk a többi feldarabolt hozzávalót is.

 


4. A mártáshoz 2 evőkanál majonézt, 1 evőkanál tejfölt, 2 teáskanál intenzív mustárt, lilahagymát / csemegehagymát / metélőhagymát, sót, borsot összekeverjünk.


Belekeverjük a zöldségeket.

Önmagában pirítóssal vagy sült húsok mellé fogyasszuk.

Jó étvágyat!



 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések