NORMANDIAI BURGONYA





A recept az" Arany szakácskönyvben" található.

Annyit változtattam rajta, hogy csirkemellből készítettem, mert az újburgonya főzési ideje elég rövid, így a sertéshús nem biztos, hogy megfőtt volna, mire a krumpli elkészül.





HOZZÁVALÓK 3 ADAGRA:



ELKÉSZÍTÉS:

1. A krumplit megpucoljuk, vékonyra felkarikázzuk.


2. Kevés olajon fehéredésig pirítjuk a húst és a kétféle, feldarabolt hagymát.



3. Hozzákeverjük a krumplit és felöntjük kb. 2 dl húslevessel. Fűszerezzük.

Közepes hőfokon az egészet puhára főzzük. Szükség esetén menet közbe pótoljuk a folyadékot!



4. Amikor elkészült meghintjük friss petrezselyemmel.

Jó étvágyat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések