NORMANDIAI BURGONYA
A recept az" Arany szakácskönyvben" található.
Annyit változtattam rajta, hogy csirkemellből készítettem, mert az újburgonya főzési ideje elég rövid, így a sertéshús nem biztos, hogy megfőtt volna, mire a krumpli elkészül.
HOZZÁVALÓK 3 ADAGRA:
ELKÉSZÍTÉS:
1. A krumplit megpucoljuk, vékonyra felkarikázzuk.
2. Kevés olajon fehéredésig pirítjuk a húst és a kétféle, feldarabolt hagymát.
3. Hozzákeverjük a krumplit és felöntjük kb. 2 dl húslevessel. Fűszerezzük.
Közepes hőfokon az egészet puhára főzzük. Szükség esetén menet közbe pótoljuk a folyadékot!
4. Amikor elkészült meghintjük friss petrezselyemmel.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése