HAGYMÁS PALACSINTA SÜLT MÁJJAL, TARTÁRRAL
HOZZÁVALÓK 5 DB-HOZ:
a palacsintához:
150 ml tej
150 ml víz
1/2 db vöröshagyma lereszelve
1 db tojás
só, őrölt bors
búzaliszt, amennyi szükséges
a rántott májhoz:
500 g csirkemáj
2 db tojás
só
zsemlemorzsa
a tartármártáshoz:
1 evőkanál majonéz
2 evőkanál tejföl
1 teáskanál intenzív mustár
1/2 db vöröshagyma lereszelve
só, őrölt bors
ELKÉSZÍTÉS:
1. A palacsintatésztát kikeverjük, tapadásmentes serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
2. A májat bepanírozzuk.
Előmelegített sütőben 190 fokon kb. 20 percig sütjük.
3. A tartármártás hozzávalóit alaposan összekeverjük.
Megkenjük a palacsintát tartárral, majd beleteszünk 2 db májat.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése