HAGYMÁS PALACSINTA SÜLT MÁJJAL, TARTÁRRAL

 


HOZZÁVALÓK 5 DB-HOZ:

 

a palacsintához:

150 ml tej

150 ml víz

1/2 db vöröshagyma lereszelve

1 db tojás

só, őrölt bors

búzaliszt, amennyi szükséges

a rántott májhoz:

500 g csirkemáj

2 db tojás


zsemlemorzsa

a tartármártáshoz:

1 evőkanál majonéz

2 evőkanál tejföl

1 teáskanál intenzív mustár

1/2 db vöröshagyma lereszelve

só, őrölt bors

 

ELKÉSZÍTÉS:

1. A palacsintatésztát kikeverjük,  tapadásmentes serpenyőben kisütjük a palacsintákat.


2. A májat bepanírozzuk. 

Előmelegített sütőben 190 fokon kb. 20 percig sütjük.


3. A tartármártás hozzávalóit alaposan összekeverjük.


Megkenjük a palacsintát tartárral, majd beleteszünk 2 db májat.

Jó étvágyat!


 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések