STUTTGARTI LEVES
Frankfurti leves, "Frankfurti virsli" helyett "Stuttgarti grillkolbásszal."
ELKÉSZÍTÉS:
A vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldségeket és a karikára vágott kolbász, majd együtt pároljuk még kb. 4 percig. Fűszerezzük, végül felöntjük kb. 1,8-2 l vízzel.
Fedő alatt, közepes hőmérsékleten puhára pároljuk.
Igény szerint tejföllel behabarhatjuk, vagy csak simán tejföllel dúsíthatjuk.
Jó étvágyat!
A hagym
HOZZÁVALÓK 2 SZEMÉLYRE:
400 g kelkáposzta
1 db nagyobb burgonya
1 db nagyobb sárgarépa
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál olaj
1-2 szál fehér grillkolbász
1,5 teáskanál majoranna
só, bors, őrölt pirospaprika
igény szerint tejfölös habarás
ELKÉSZÍTÉS:
A vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldségeket és a karikára vágott kolbász, majd együtt pároljuk még kb. 4 percig. Fűszerezzük, végül felöntjük kb. 1,8-2 l vízzel.
Fedő alatt, közepes hőmérsékleten puhára pároljuk.
Igény szerint tejföllel behabarhatjuk, vagy csak simán tejföllel dúsíthatjuk.
Jó étvágyat!
A hagym
Megjegyzések
Megjegyzés küldése