CSEMEGEHAGYMÁS TONHALFASÍRT
HOZZÁVALÓK 4 DB-HOZ:
1 db (185 g) konzerv tonhal saját lében
3 szál csemegehagyma
2 db tojás
1-2 gerezd zúzott okhagyma
só, bors
annyi zsemlemorzsa, amennyit felvesz, kb. 120 g
a sütéshez kb. 2 dl olaj
ELKÉSZÍTÉS:
1. A csemegehagymát megmossuk és apróra feldaraboljuk.
2. A hagymát a zsemlemorzsa kivételével összekeverjük a többi hozzávalóval.
Végül annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy formázható állagú legyen.
4 lapos fasírtot készítünk belőle, majd forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
Lecsepegtetjük, majd ízlés szerint salátával, burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése